top of page
kruunisactive1.jpg

NO-SWEAT

INTRO

Mikä on
No-Sweat Intro?

Kruunisactiven missiona on auttaa äitejä ja isejä luomaan mahdollisimman terveellinen elämäntapa itseään ja perhettään varten.

Jotta onnistuisimme tässä mahdollisimman hyvin, me haluamme viettää aikaa jokaisen nykyisen ja tulevan jäsenemme kanssa. Siispä, meitä kiinnostaa tietää mitä juuri sinä toivot Kruunisactiven matkaltasi.

Meidän No-Sweat Intron aikana puhumme liikkumisen historiastasi, miten olet mahdollisesti liikkunut aikaisemmin, miten liikut juuri tällä hetkellä, ja tärkeimpänä: Onko mikään näistä auttanut sinua saavuttamaan tavoitteitasi?

No-Sweat Intron lopuksi pystymme yhdessä tekemään suunnitelman kuinka pääset saavuttamaan oman ensimmäisen tavoitteesi. Tässä apuna saattaa olla harjoittelua ryhmässä, PT-tunteja, ravinto-ohjausta tai vaikkapa kaikkia kolmea!

 

On lähes mahdotonta tietää etukäteen mikä palveluistamme sopisi juuri sinun elämäntilanteeseesi parhaiten. Tämän juttutuokion avulla pääsemme siitä selville, ja pystymme lähteä yhdessä luomaan sinulle ja perheellesi terveellisempää elämää!

Joten oletko valmis ottamaan selvää kuinka me voisimme auttaa sinua?

kruunisactive_laajasalo_gym_kuntosali_treenit_kruunuvuorenranta_kruunusillat_pt_crosstrain
kruunisactive_laajasalo_gym_kuntosali_treenit_kruunuvuorenranta_kruunusillat_pt_crosstrain

Varaa oma ilmainen No-Sweat Intro nyt ja aloitetaan suunnittelemaan yhdessä juuri sinulle terveellisempää tulevaisuutta!

Klikkaa alta ja varaa!

Your coaches
Group member
”Olen jo parin vuoden ajan kaivannut Kruunuvuorenrantaan liikuntaharrastusta, joten Kruunisactivea on odotettu! Kolmen lapsen äitinä en mitenkään ehdi käyttämään päivästäni useita tunteja matkaamalla harrastukseeni ja takaisin. Plussana Kruunisactivessa on vielä se, että treenimahdollisuuksia on lähes joka päivä. Voi myös kuntoilla aamuisin tai illemmalla ja mikä tärkeintä, treeneihin on helppo tulla.
 
Porukka on osoittautunut leppoisaksi ja aina ei edes tarvitse olla mikään ”ryhmäliikkuja”, jos ei huvita. Tekee sen mihin sinä päivänä pystyy - Just show up on hyvinkin osuva slogan :) Olen myös tajunnut valmentajien neuvoista uusia juttua, joita en aikaisemmin ole ihan sisäistänyt, kuten keskivartalon tuki eri liikkeissä. Kiitos valmentajille rauhallisesti selitetyistä ohjeista!
Nähdään treeneissä.”

Laura

bottom of page