top of page
Kruunisactive valmentajat Kruunuvuorenrannassa

VALMEN-
NUSTA

Kruunisactive tarjoaa ohjattuja ja laadukkaita ulko-ja sisätreenejä kaikille Kruunuvuorenrannan kiireisille ja väsyneille aikuisille. #justshowup eli saavu paikalle ja anna ammattivalmentajimme ohjata sinua oikeanlaisessa ja turvallisessa harjoittelussa. 

Treenien fokus on toiminnallisessa-, voima- ja crosstraining harjoittelussa.

Meille on tärkeää, että sinä tulet tunneillamme nähdyksi ja ohjatuksi. Et ole missään nimessä vain yksi massasta. Ryhmäkokomme on pieni (max 10 henkeä), jotta voimme varmistaa mahdollisimman turvallisen ja laadukkaan liikkumisen henkilökohtaisen valmennuksen avulla.

KENELLE?

Meillä on erityinen paikka sydämessä kaikille Kruunuvuorenrannan äideille ja iseille, mutta toivotamme avosylin KAIKKI tervetulleiksi osallistumaan ryhmätunneillemme. Kaikki aloittelijasta hieman kokeneempaan liikkujaan ovat tervetulleita. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta voima- tai cross-training tyyppisestä harjoittelusta. Kruunisactiven valmentajat ohjaavat, näyttävät ja demonstroivat kaikki liikkeet aina etukäteen. Otamme erittäin mielellämme joukkoon myös henkilöitä, ketkä pitkän tauon jälkeen haluavat taas palata urheilun pariin. Turvallisesti tietenkin!

VALMENTAJAT

VISIO.

Meillä on erityinen paikka sydämessä kaikille Kruuniksen äideille ja iseille, mutta toivotamme avosylin KAIKKI tervetulleiksi osallistumaan ryhmätunneillemme. Kaikki aloittelijasta hieman kokeneempaan liikkujaan ovat tervetulleita. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta voima- tai Cross-training tyyppisestä harjoittelusta. Kruunisactiven valmentajat ohjaavat, näyttävät ja demonstroivat kaikki liikkeet aina etukäteen. Otamme erittäin mielellämme joukkoon myös henkilöitä, ketkä pitkän tauon jälkeen haluavat taas palata urheilun pariin. Turvallisesti tietenkin!

ARVOT.

”Always in Progress” Ollaanpas rehellisiä, tämä meidän rakas Kruuniksen-alue ei tule “ikinä” olemaan valmis. Mutta eivät ole kehommekaan. Me Kruunisactivessa lähestytään oppimista lapsenomaisella asenteella ja hyväksytään keskeneräisyys myös treenaamisessa ja kehittymisessä. Koskaan ei ole liian myöhäistä oppia uutta ja oikealla asenteella oppiminen jatkuu koko eliniän! ”Building a Community” Kruuniksessa ja sen asukkaissa on havaittavissa poikkeuksellinen kotiseuturakkaus ja ylpeys tätä aluetta kohtaan. Me Kruunisactivessa halutaan korostaa tätä ja samalla edistää tämän alueen yhteisöllisyyttä omalla tavallamme, yhdessä liikkuen! ”Active Family, Happy Family” Me kannustetaan kaikkia alueen äitejä ja isejä olemaan parhaita mahdollisia (aktiivisia) roolimalleja omille lapsilleen. Aktiivinen ja liikkuva perhe = Onnellinen perhe.

bottom of page